Wie ben ik?

Ik ben Frans Knaake (1958)

Frans Knaake (1958) Ik ben afgestudeerd als dierenarts voor gezelschapsdieren in 1989 te Utrecht. Na het afstuderen ben ik lange tijd werkzaam geweest als asieldierenarts en in mijn eigen algemene praktijk in Scheveningen.

Sinds 1996 heeft de veterinaire tandheelkunde mijn bijzondere interesse. Ik heb zeer veel cursussen en opleidingen gevolgd, waarvan de meeste in het buitenland, om mij verder te verdiepen in de veterinaire tandheelkunde. Sinds die tijd geef ik nascholingscursussen aan dierenartsen en assistentes op het gebied van de veterinaire tandheelkunde en kaakchirurgie. Ook ben ik auteur en medeauteur van veterinaire tandheelkundige artikelen.

In november 2009 heb ik als eerste Nederlandse dierenarts een zes jarig opleidingstraject voor specialisatie in de veterinaire tandheelkunde en kaakchirurgie afgerond.

Sinds februari 2006 heb ik de algemene praktijk verlaten en houdt mij nu uitsluitend bezig met mijn specialisatie veterinaire tandheelkunde en kaakchirurgie.

In de periode mei 2006 tot en met mei 2019 ben ik werkzaam geweest bij Diergeneeskundig Verwijscentrum De Wagenrenk in Wageningen.

Alle behandelingen in de mondholte zijn mogelijk zoals (gecompliceerde) extracties, wortelkanaalbehandelingen, behandelingen parodontitis, restauratie (vullingen), orthodontie (beugels), metalen kronen en kaakchirurgie (fracturen, tumoren).

Naast diergeneeskunde ben ik een liefhebber van de watersport en geniet ik dagelijks van mijn twee Golden Retrievers Fleur en Nickey.

Contact

Afspraken maken en informatie via:
Tel: 070 206 0900
E-mailadres: info@edz‑denhaag.nl

Locatie Den Haag

Evidensia Dierenziekenhuis Den Haag
Goudenregenstraat 296
2565 GG Den Haag (route)