Afspraak of informatie

Afspraak of informatie

Na verwijzing door uw dierenarts kunt U via de contactgegevens een afspraak maken voor een consult en behandeling.

Bij voorkeur verzoekt U uw dierenarts de verwijsbrief te mailen, zodat ik op de hoogte ben van de relevante medische geschiedenis van uw huisdier tijdens het consult en/of behandeling.

Contact gegevens

Evidensia Dierenziekenhuis Den Haag
Goudenregenstraat 296
2565 GG Den Haag

Afspraak maken en informatie:
Tel: 070 206 0900
E-mail adres: info@edz-denhaag.nl

Prijsindicatie

Een prijsindicatie voorafgaand aan de behandeling is in de meeste gevallen moeilijk te geven. Tijdens een consult kan ik enigszins een inschatting maken van de te verwachten kosten van de behandeling. Kosten van een consult specialisatie tandheelkunde/kaakchirurgie is €89,00 incl. 21% BTW.

Let op: op praktijklocatie kan uitsluitend betaald worden per pin.

Voor de behandeling

Om de mondholte van uw dier grondig te onderzoeken of te behandelen is in de meeste gevallen een (lichte) narcose noodzakelijk. Voor een onderzoek/behandeling onder narcose moet uw huisdier nuchter zijn.

Lees meer

Na de behandeling

Na de behandeling moet uw dier weer rustig bijkomen van de narcose. U kunt in overleg hierbij in de meeste gevallen aanwezig zijn als u dat wenst.

Nazorg

Voor de nazorg wordt u weer naar uw eigen dierenarts teruggestuurd. In enkele gevallen wordt er een vervolgconsult met u afgesproken. Uw dierenarts krijgt schriftelijk of telefonisch bericht over de behandeling en de nazorg.